Antrenament fitness la domiciliu cu antrenor personal în București, sector 6

Care sunt avantajele antrenorului personal la domiciliu?

Economisești timp!
Antrenorul se deplasează la tine! Nu mai călătorești la o sală de sport, fără stat în trafic cu mașina, fără metrou, autobuz sau taxiuri cu care să vă pierdeți timpul.
Faci exerciții în intimitatea propriei case, în sala de sport privată, în birou sau în aer liber.
Toate antrenamentele sunt 100% personalizate pentru nevoile tale specifice și nivelul tău de antrenament, de începător sau intermediar în fitness.
Ce face antrenorul personal la domiciliu pentru tine?
Ca antrenor personal la domiciliu sunt calificat pentru antrenamente de exerciții fitness complexe pentru pierdere în greutate, antrenament de forță, antrenament pentru cupluri,
Stretching, pre-post-natal, fitness pentru copii, antrenament personal pentru seniori.
Iau în considerare toate criteriile de la sex, personalitate, locație, nivelul tău de antrenament în fitness și obiectivele tale.
Fiecare antrenament constă din elementele fundamentale de bază care au făcut antrenamentul de fitness ceea ce este astăzi: rezistență, forță, mobilitate și flexibilitate.
Spațiul disponibil sau echipamentul pe care îl ai nu contează, ca antrenor personal la domiciliu sunt complet asigurat și certificat în Home Personal Training și am toate cunoștințele, experiența și expertiza pentru a crea un program structurat care să îți permită să-ți atingi și să îți menții obiectivele de fitness.

Cu programele mele de antrenament cu o durată de 45 – 60 de minute, vei primi un antrenament eficient, economisindu-ți timp prețios!

Beneficiile antrenamentului personal la domiciliu

Confidențialitate

Antrenamentul privat îți va permite toate beneficiile antrenamentelor, fără a simți că ai un public care te urmărește fiecare mișcare.

Responsabilitate

Este destul de ușor să fii demotivat când afară este prea cald sau prea frig, când plouă sau bate vântul și să spui că vei merge mține sau DE LUNI. Dar când antrenorul apare la ușa ta, nu mai ai nicio scuză.

Solicită antrenament personalizat la domiciliu