Tarife antrenamente de fitness personalizate la sala de fitness cu antrenor personal pentru 1 sau 2 persoane

Tarife antrenamente de fitness

Durată abonament

Preț abonament

1 ședință de antrenament individual

1 h

75 lei

8 ședințe de antrenament individual

30 zile

560 lei

12 ședințe de antrenament individual

30 zile

750 lei

16 ședințe de antrenament individual

30 zile

950 lei

20 ședințe de antrenament individual

30 zile

1170 lei

1 ședință de antrenament cu 2 persoane

1 h

135 lei

8 ședințe de antrenament cu 2 persoane

30 zile

850 lei

12 ședințe de antrenament cu 2 persoane

30 zile

1000 lei

16 ședințe de antrenament cu 2 persoane

30 zile

1250 lei

Prețurile și tarifele

Sunt la nivel orientativ, acestea pot suferi modificări în funcție de obiectivul dumneavoastră, timpul petrecut cu antrenorul personal la sala de fitness, numărul de ședințe de antrenament, ora de antrenament, etc.. Abonamentul pentru 2 persoane se aplică și în cazul în care una dintre acestea nu poate să fie prezentă la un antrenament  programat,  din diverse motive personale sau ca urmare a unei probleme de sănătate, recuperând la o altă dată și oră printr-un antrenament 1 la 1 (doar dacă programul antrenorului permite această reprogramare).

Tarifele

Sunt pentru antrenamente la sala de fitness, pentru recompoziție musculară, pierdere în greutate și hipertrofie musculară. Pentru antrenamentele de tip funcțional HIT sau HIIT cu grupuri mai mari de  3 persoane, prețul abonamentului este personalizat și diferă în funcție de numărul de persoane.

Pentru a începe un program de antrenament de fitness conturat pe obiectivul dumneavoastră, va fi necesar să programați o întâlnire, pentru a vi se face o evaluare fizică și o analiză corporală, bineînțeles pentru a alege și care este cel mai indicat tip de abonament și tarif  în prima parte pentru dumneavoastră.

Abonamentul la sala de fitness cu acces nelimitat, limitat sau cu 1 singură ședință, se achită separat față de tariful de personal training de către fiecare persoană (abonament lunar individual

Sala la care se desfășoară antrenamentele de fitness cu antrenorul personal Răzvan Capan este în sector 6, cartierul Drumul Taberei,  București.

,

Sector 6, București, Drumul Taberei
Luni - Sâmbată 10.00 - 21.00