Antrenor personal de fitness

Razvan Capan

Salutare,

Răzvan Capan este numele meu și sunt antrenor personal de fitness, sunt născut în anul 1974 și am 50 ani,  de 16 ani sunt pasionat de fitness, atât ca practicant, cât și ca antrenor.  Locuiesc în București, în Cartierul Drumul Taberei, unde îmi și desfășor în cea mai mare parte activitatea de antrenor personal de fitness.

Sunt pasionat de fitness pentru că îmi place ceea ce fac, am o sursă constantă de motivație care mă determină să fac tot ce pot pentru a te face și pe tine să fii motivat și pasionat de fitness ca stil de viață.

Pasionat de fitness

Această pasiune m-a determinat să descopăr provocări zilnice și să deprind noi abilități care m-au ajutat să depun o muncă mai calitativă, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Sunt ambițios, motivat, mă bucur de provocări și îmi stabilesc în mod constant obiective, așa că am multe motive ca antrenor personal  pentru a mă strădui ca cei pe care îi antrenez să  reușească să își atingă obiectivul. Nu mă simt confortabil atunci când clientul meu nu evoluează și sunt mereu în căutarea unei soluții de a face cât mai rapid ajustări și de a obține cât mai multe rezultate cu clientul meu.

Antrenor personal de fitness organizat și deschis

Sunt foarte organizat, întotdeauna iau notițe și folosesc o serie de instrumente care mă ajuta să fiu cât mai metodic.  Consider că acest lucru crește eficiența și ajută și clientul meu să-și atingă obiectivul la termenul  propus .

Sunt o persoană deschisă pentru că  îmi place să cunosc oameni noi, pentru că întotdeauna pot găsi puncte comune și îmi place să fac oamenii să se simtă confortabil în prezența mea. Consider că această abilitate este utilă în special atunci când demarez proiecte cu clienți noi.

Antrenor personal de fitness comunicativ și orientat pe rezultat

Sunt orientat către rezultate, verific în mod constant, cu scopul de a determina cât de aproape sau cât de departe este clientul meu și de ce ajustări va fi nevoie pentru ca el să obțină obiectivul propus.

Am abilități de comunicare excelente și mă asigur că persoanele pe care le antrenez au tote informațiile corecte, deoarece acestea conduc la rezultate mai bune.  Consider că, în general, majoritatea problemelor dintre oameni provin din cauza unei comunicări slabe.

Antrenor personal de fitness calificat

Persoanele pe care le antrenez sunt adolescenți,  adulți, femei și bărbați, dar pentru că sunt puterea exemplului mă adresez în mod special persoanelor de peste 40 ani, pentru că aceștia cred că peste această vârstă nu mai pot slăbi, tonifia sau să acumuleze masă musculară.

Sunt calificat și am toate cunoștințele necesare ca antrenor personal de fitness pentru a dezvolta programe de fitness avansate cu ajutorul instrumentelor clasice de antrenament, dar și a tehnicilor de antrenament funcțional (Functional training), pentru a întocmi planuri alimentare personalizate în cadrul antrenamentelor de personal training și pentru a oferi consultanță în vederea menținerii sănătății clienților prin sport.

Certificare de ADVANCED PERSONAL TRAINER

Metode avansate de functional training
Aptitudini și abilități 100%
Personal training cu adolescenți și adulți
Aptitudini și abilități 100%
Corectarea deficiențelor posturale
Aptitudini și abilități 100%
Fitness prenatal și postnatal online și la sală
Aptitudini și abilități 100%
Nutriție, anatomie și psihologie sportivă
Aptitudini și abilități 100%

Diplome, certificate și acreditări

Functional Training

Antrenament cu grup la sală

Functional training

Sala Fitness

Antrenament la sala de fitness

personal trainer sala de fitness sector 6

Antrenament functional online

Antrenament la domiciliu

SLĂBIRE - RECOMPOZIȚIE

Pentru ce tip de antrenament sunt clienții interesați

Slăbire și tonifiere
80%
Hipertrofie musculară
15%
Menținere sau recompoziție
5%

Cum să-ți atingi obiectivele în 4 pași

1

Printr-o evaluare completă

2

Prin definirea obiectivului

3

Printr-un program personalizat

4

Prin munca, munca, munca!

Corina Pirvu
Corina Pirvu
07/06/2024
Ședințele alături de Razvan, nu doar că sunt pline de informații utile, dar îmi oferă energie și mă stimulează să fac asta în continuare. Îmi place că îmi comunică de ce facem anumite exerciții și cum lucrează fiecare parte a corpului. Are foarte multe cunoștințe și obții maximă eficiență. E foarte organizat și punctual, are răbdare și se mulează pe nevoile mele. Înainte de fiecare ședința are un plan bine pus la punct, individual pentru fiecare persoana, astfel încât să se asigure ca lucram cat mai eficient. Oferă feedback într-o manieră foarte prietenoasă și e foarte amabil. Plec de la sală încărcata de energie bună!
Sammy Batausu
Sammy Batausu
26/03/2024
Am inceput sa colaborez cu Razvan in urma unei scurte cautari pe internet de antrenor personal. Este foarte implicat si dedicat in ceea ce face, te ajuta, te sustine, foarte profesionist, se muleaza pe nevoile fiecaruia. Cel mai top!
Clau Dette
Clau Dette
28/01/2024
Profesionalismul, motivația și adaptabilitatea antrenorului Răzvan Capan au contribuit semnificativ la progresele mele. Mulțumesc pentru devotamentul și pasiunea pe care le aduci în fiecare sesiune de antrenament. Sunt recunoscătoare să te am ca personal trainer și sunt nerăbdătoare să continuăm această călătorie de fitness împreună.
Denisa Elena Barbu
Denisa Elena Barbu
18/11/2023
Recomand cu incredere!
Izabela Duca
Izabela Duca
31/10/2023
Îl recomand cu drag pe Răzvan ca antrenor personal, pentru că îți oferă constant o sursă de motivație și voie bună. Emană întotdeauna o energie pozitivă și dă dovadă de profesionalism. Atunci când omului îi place ce face, o face cu drag și se poate observa și în părerile clienților munca pe care el o depune ca antrenor. Rezultatele vin și cu voința și perseverența noastră. 🤗
Ana Maria Eliza Ionescu
Ana Maria Eliza Ionescu
22/10/2023
Am început colaborarea cu Răzvan în urma cu 5 luni. În tot acest timp, am avut parte de seriozitate și profesionalism din partea sa, reușind astfel sa ma motiveze constant în procesul meu de remodelare corporala. Recomand cu tot dragul :)
Ion Plesanu
Ion Plesanu
28/09/2023
Super bun , recomand cu încredere ✌️✌️✌️
Sector 6, București, Drumul Taberei
Luni - Sâmbată 10.00 - 21.00